Vrouwenworkshop

Hoe maak je als vrouw contact met alle facetten in jezelf? De Moeder, de Heks, de Hoer, de Wijze Vrouw in jou? De angst, de onzekerheid en onwetendheid over ons vrouw-zijn hebben we vaak van onze moeders overgenomen. Ook zij werden meestal niet opgeleid en ingewijd tot vrouw zoals in veel andere culturen wél gebruikelijk is.

Vanuit veiligheid en geborgenheid gaan we een ontdekkingsreis maken naar al die facetten in onszelf. Je krijgt de kans om je vrouw-zijn op een nieuwe manier te beleven en uit te drukken, te midden van je ‘gezusters’.

Je gaat ervaren hoe het is om de kracht te ontvangen van andere vrouwen. Vrouwen, moeders, van generatie op generatie. We kunnen aan elkaar geven wat we steeds zo wanhopig zoeken bij onze partners. Namelijk erkenning en bevestiging van de ontluikende vrouw, die zich bewust is van haar aantrekkelijkheid en die haar partner niet nodig heeft om zichzelf eigenwaarde te geven.

Data

Er is nog geen Vrouwenworkshop gepland. Zodra er een weekend gepland is, wordt dat hier bekendgemaakt. Mocht je vrijblijvend op de hoogte willen worden gehouden, neem dan even contact met me op.

Tijd

Ontvangst vrijdagmiddag vanaf 14.00, start om 15.00 uur

Afsluiting zondagmiddag rond 17.00 uur

Locatie

Nog te bepalen