Mannenworkshop

Hoe neem jij in je dagelijkse leven je plek als man in?

Hoe zorg je dat je krijgt wat je nodig hebt zonder jezelf afhankelijk te maken van je partner, je baas, je omgeving?

Waar haal jij je bevestiging vandaan? Hoe kom je meer uit je hoofd en in je hart?

Als een jongen niet in zijn man-zijn is bevestigd door zijn vader, kan hij dit als tekort gaan ervaren dat hij tot in lengte van jaren zal proberen te compenseren. Doordat hij de mannelijke kracht onvoldoende uit zichzelf kan putten, ontstaat vaak afhankelijkheid van bevestiging van buitenaf. Een patroon dat duidelijk zichtbaar kan zijn of heel subtiel, maar dat altijd tot teleurstelling leidt omdat een ander die leegte nooit volledig en blijvend kan vullen. Veel relaties worden erdoor bemoeilijkt en het kan ook tussen ouders en kinderen tot verstrikkingen leiden.

Mannen moeten het bij mannen halen, zoals vrouwen het bij vrouwen moeten halen. Daar vind je de kracht en bevestiging die maakt dat je niets meer hoeft te halen bij je partner (of andere relatie). Dan kun je geven en in gelijkwaardigheid genieten, en groeien.

Data
Er is nog geen Mannenworkshop gepland. Zodra er een weekend gepland is, wordt dat hier bekendgemaakt. Mocht je vrijblijvend op de hoogte willen worden gehouden, neem dan even contact met me op.

Tijd

Ontvangst vrijdagmiddag vanaf 14.00, start om 15.00 uur
Afsluiting zondagmiddag rond 17.00 uur

Locatie

Nog te bepalen