Mannenworkshop

Hoe neem jij in je dagelijkse leven je plek als man in? Hoe zorg je dat je krijgt wat je nodig hebt zonder jezelf afhankelijk te maken van je partner, je baas, je omgeving? Waar haal jij je bevestiging vandaan? Hoe kom je meer uit je hoofd en in je hart?

Als een man als kind niet in zijn man-zijn is bevestigd door zijn vader, kan hij dit als tekort gaan ervaren dat hij tot in lengte van jaren zal proberen te compenseren. Doordat hij de mannelijke kracht onvoldoende uit zichzelf kan putten, ontstaat vaak afhankelijkheid van bevestiging van buitenaf. Een patroon dat duidelijk zichtbaar kan zijn of heel subtiel, maar dat altijd tot teleurstelling leidt omdat een ander die leegte nooit volledig en blijvend kan vullen. Veel relaties worden erdoor bemoeilijkt en het kan ook tussen ouders en kinderen tot verstrikkingen leiden.

Mannen moeten het bij mannen halen, zoals vrouwen het bij vrouwen moeten halen. Daar vind je de kracht en bevestiging die maakt dat je niets meer hoeft te halen bij je partner (of andere relatie). Dan kun je geven en in gelijkwaardigheid genieten, en groeien. Thema’s die in de mannenworkshop aan de orde kunnen komen zijn: vader/zoon en de driehoek van vader, moeder en kind, mannelijkheid, mannenenergie en -vriendschappen, intimiteit en seksualiteit, meer vanuit je gevoel leven en handelen.


Data in 2018
Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 maart


Tijd

Ontvangst vrijdag vanaf 14.00 uur, start om 15.00 uur
Afsluiting zondag rond 17.00 uur


Locatie

De Buitenhorst
Franse Baan 4, 5374 RS Schaijk (bij Oss; zie website voor routebeschrijving)


Kosten

Workshopkosten: € 400,-
Verblijfskosten: € 215,- incl. sauna
Kennismakingsgesprek: gratis